MÖHIPPA/SVENSEXA/EVENT

Möhippa, svensexa, födelsedag eller annorlunda kick-off med kollegorna? Ett poledance-, dans- eller träningspass är den perfekta aktiviteten! Ge en brud, brudgum eller dina kollegor en upplevelse utöver det vanliga.

IMG_20171104_094057_230En ”Event-klass” är 60 min lång oavsett typ av event och/eller dansstil och kräver inga förkunskaper. Om det är poledance som provas börjar vi med en genomgående uppvärmning för hela kroppen, följt av en stund då alla får lära sig ett antal trick på stången för att slutligen sätta ihop dessa till en koreografi som dansas gemensamt mot slutet av timmen. Om allt känns rätt efter att vi kört igenom koreografin får avslutningsvis jubilaren, bruden eller brudgummen göra ett solo inför alla medverkande att föreviga.

Ett event av denna typ sker oftast under helgen (fre-sön), men det kan också köras under morgon/dagtid mitt under veckan. Kom med önskemål!

Dansstilar

Dessa dansstilar finns till buds för olika event. Om ni redan har haft en möhippa med poledance kanske det kan vara roligt att prova något annat? Ett urval av stilar som erbjuds:

  • POLEDANCE
  • BALETT
  • CONTEMPORARY POLE (modern/nutida dans med inslag av stång)
  • POLESTYRKA
  • STRETCH

Antal personer

1-6 pers (1500kr)
7-14 pers (2000kr)
15-20 pers (2500kr)

Viktigt att veta

Det rekommenderas att man inte dricker alkohol innan klassen. Om någon/några i sällskapet är för berusade har instruktören rätt att avbryta passet, då utan återbetalning.

Har du frågor rörande klädsel, hitta hit, eller fler önskemål kring eventet? Tveka inte att ta kontakt med Jenny på:

gironpolestudio@gmail.com