Boka

Nu innan bokningssystemet på hemsidan hunnit rulla igång så gäller anmälan via mail till info@gironpole.com. För att Jenny fullständigt ska kunna registrera dig som medlem på GironPole behöver du i mailet meddela ditt för- och efternamn, postadress, personnr, telefonnr och epostadress. Ange sedan den valda kursens eller kursernas namn, veckodag, tid och hur du vill betala (Obs! Prova-På-dagar kostar ingenting). När betalningen kommit in är du registrerad på din kurs och får en bekräftelse via den epost du angivit tidigare.

Obs! I kurser med hög förfrågan gäller först till kvarn. Turordningen, om det blir eventuell kölista, organiseras efter när epostmeddelandena kommit in. Om längre kölista bildats i någon specifik kurs kan det bli aktuellt att starta upp en till likadan kurs. Minimum 6 personer behövs för att starta en ny kurs och alla kurser rymmer max 12 pers, om inget annat anges.

Vilka betalningssätt accepterar studion?

GironPole accepterar Swish, jämna kontanter eller insättning via bankgironummer.

Swish: 1233983152 (märk betalningen med vad du köpt: namn på kursen, tröjas färg + storlek, annan produkt etc.)

Bankgiro: 459 – 4479 (märk betalningen med ditt för- och efternamn, eller en förkortning av det)

Efter betalningen av en kurs är du registrerad som medlem på GironPole Dans- och träningsstudio. Skulle du önska en kvittens på köpet kan detta mailas till dig på begäran i efterhand.