DANS

STREETDANCE

– Denna kurs sker utan stänger.

Nivå 1 & 2

Streetdance är samlingsnamnet på en mängd olika stilar som bland annat Dancehall, Hiphop, Popping, Locking, Breaking, Waacking samt nyare stilar som New School och Commercial. I denna kurs har vi stort fokus på rytm och att hitta känslan i musikens tydliga taktslag. Här använder vi rörelser från hiphopens lite mer bestämda stil blandat med lekfulla influenser från dancehall. Lägg till en stor dos attityd och personlighet i dansandet så blir allt mycket roligare!

Obs! Klädsel och skor:

Valfria mjuka kläder, löst eller tight – det bestämmer du själv! Till skillnad från övriga kurser på GironPole är det i Streetdance bra om innesneakers används. Dessa bör helst ha slät sula  – detta för att kunna glida, snurra, hoppa, hålla balans på exempelvis hälarna, samt för att skor är skonsammare för fötter och ben i denna stil där det kan hoppas, studsas och stampas en hel del på hårt golv.

EXOTIC POLE

Fitness i klackar och med grace! Exotic är en poledancestil som skiljer sig från övriga poledanceklasser där vi kör barfota och främst fokuserar på teknikträning, styrka och trick. Exotic Pole lägger istället sitt fokus på flow och det att kunna vara mjuk och följsam i sina rörelser. Vi arbetar mycket med kroppsmedvetenhet och balans då vi dansar i skor. Uttrycket är en stor del av Exotic, dansstilen utstrålar en blandning av sensualism och tuff attityd!

POLE DOUBLES

– kommer som workshop senare i höst! Mer info snart!