KURS, WORKSHOP, PRIVATKLASSER

För kursavgifter se prislista under fliken BOKA.

GironPole är främst en samlingsplats för vuxna i Kiruna som är intresserade av dans. Härmed har våra kurser ingen övre åldersgräns, men som lägst måste du vara 16 år.

Kurser & Drop-in klasser

Anmälan till kurser och enstaka klasser sker via e-post till gironpolestudio@gmail.com. För att Jenny fullständigt ska kunna registrera dig som medlem på GironPole behöver du i mailet meddela ditt för- och efternamn, postadress, personnr, telefonnr och aktuell epostadress. All viktig information, inklusive fakturor, skickas ut via Epost därför är det viktigt att du anger en mailadress du använder dagligen.

När betalningen kommit in är du registrerad och får en bekräftelse till den mailadress du skrivit från eller angivit i mailet.

Minst sex personer behövs för att starta en ny kurs och alla kurser rymmer max 12 pers om inget annat anges.

Privatklass (60 min)

Även kallat ”privates”. Om du vill utvecklas snabbt eller träna fokuserat på specifika utmaningar tillsammans med en instruktör kan privatlektioner vara något för dig! Hör av dig till Jenny på gironpolestudio@gmail.com om du har frågor eller för att boka. Det går bra att vara 1, 2 eller 3 personer på en private. För prisintervaller se prislista under fliken BOKA.

Betalningssätt på studion

GironPole accepterar Swish, kontanter eller insättning via bankgironummer.

Swish: 1233983152 (märk betalningen med vad du köpt: namn på kursen, workshopen etc.)

Bankgiro: 459 – 4479 (märk betalningen med ditt för- och efternamn, eller en förkortning av det)

Efter betalningen av en kurs är du registrerad som medlem på GironPole Dans- och träningsstudio. Skulle du önska en kvittens på köpet kan detta mailas till dig på begäran i efterhand.