KURS, WORKSHOP, PRIVATKLASSER

För kursavgifter se prislista under fliken KLASSER.

Ålder

GironPole är främst en samlingsplats för vuxna i Kiruna som är intresserade av dans. Härmed har våra kurser ingen övre åldersgräns, men som lägst måste du vara 16 år.

Kurser & workshops

Nu innan bokningssystemet på hemsidan hunnit rulla igång så gäller anmälan via mail till info@gironpole.com. För att Jenny fullständigt ska kunna registrera dig som medlem på GironPole behöver du i mailet meddela ditt för- och efternamn, postadress, personnr, telefonnr och epostadress. Ange sedan den valda kursens eller kursernas namn, veckodag, tid och hur du vill betala (prova-på-dagar är kostnadsfria). När betalningen kommit in är du registrerad och får en bekräftelse till den mailadress du skrivit från eller angivit i mailet.

Obs! I kurser med hög förfrågan gäller först till kvarn. Turordningen, om det blir eventuell kölista, organiseras efter när epostmeddelandena kommit in. Om längre kölista bildats i någon specifik kurs kan det bli aktuellt att starta upp en till likadan kurs. Minst sex personer behövs för att starta en ny kurs och alla kurser rymmer max 12 pers.

Privatklass (60 min)

Även kallat ”privates”. Om du vill utvecklas snabbt eller träna fokuserat på specifika utmaningar tillsammans med en instruktör kan privatlektioner vara något för dig! Hör av dig till Jenny på info@gironpole.com om du har frågor eller för att boka. Det går bra att vara 1, 2 eller 3 personer på en private. För prisintervaller se prislista under fliken KLASSER.

Betalningssätt på studion

GironPole accepterar Swish, kontanter eller insättning via bankgironummer.

Swish: 1233983152 (märk betalningen med vad du köpt: namn på kursen, workshopen etc.)

Bankgiro: 459 – 4479 (märk betalningen med ditt för- och efternamn, eller en förkortning av det)

Efter betalningen av en kurs är du registrerad som medlem på GironPole Dans- och träningsstudio. Skulle du önska en kvittens på köpet kan detta mailas till dig på begäran i efterhand.