VANLIGA FRÅGOR / RIKTLINJER

Vad ska man ha på sig? Hur anmäler man sig? Måste man vara vig och stark? Hur betalar man?

Hittar du inte svar på din fråga här nedanför om poledance, klasser/kurser etc, kan du maila den till Jenny på gironpolestudio@gmail.com

1. Lektionsuppbyggnad

2. Förkunskaper

3. Kläder

4. Anmälan, betalning

5. Faciliteter

6. Sjukdom, skador, graviditet samt uppehåll/avbrott

1. LEKTIONSUPPBYGGNAD

1.1 VAD GÖR MAN PÅ EN PRIVAT POLEDANCEKLASS?

Poledanceklasserna hos GironPole har liknande upplägg:

Vi börjar med en kortare uppvärmning där vi går igenom hela kroppen. Efter detta tränas relevant styrka och teknik, om du är nybörjare repeterar vi eller går igenom några poletrick eller danssteg. Vi  ”värmer” genom dessa övningar upp kroppen, rummet och därmed stången – det ökar säkerheten dvs. minskar skaderisken. Mot slutet av klassen sätter vi samman flera trick eller danssteg till längre kombinationer. Allt enligt ditt önskemål.

1.2 HUR LÅNG ÄR EN KLASS?

Samtliga klasser hos GironPole Dans- och träningsstudio är 60 minuter långa om inget annat är överenskommet.

2. FÖRKUNSKAPER

2.1 BEHÖVER JAG VARA STARK, VIG ELLER DUKTIG PÅ DANS FÖR ATT GÅ EN KURS PÅ GIRONPOLE?

Nej. Ingen som ligger på nybörjarnivå behöver ha förkunskaper inom vare sig poledance, dans eller träning. De som satsar vidare på poledance kommer känna hur styrka och teknik gradvis byggs upp, från träning till träning. 

När det gäller högre nivåer är det bra om du tittat på mina nivåindelningar här på hemsidan i samband med din förfrågan (eller beskriver för mig vad du kan direkt via e-post till mig).

3. VILKA KLÄDER SKA MAN DANSA I?

På alla klasser som involverar stång är det en fördel att ha korta (och stretchiga) shorts och sporttop, gärna i form av linne eller sport-BH. Detta är för att frigöra fästpunkter på ben, knäveck, armar, armhålor, och midja. Under uppvärmningen går det bra med överdragskläder såsom långbyxa eller långärmad tröja om du vill ha det.

Undvik tights/leggings helt och hållet (såvida du inte vill köra stilen Exotic).

Vi tränar barfota, men vill du kan du ha sockar med in i rummet ifall detta behövs under klassen. 

4. ANMÄLAN, BETALNING

4.1 JAG VILL GÅ EN KURS, KLASS ELLER BOKA ETT EVENT HOS ER. HUR ANMÄLER JAG MIG?

Anmälan till alla kurser, klasser och workshops sker via e-post till gironpolestudio@gmail.com 

4.2 VILKA BETALNINGSSÄTT ACCEPTERAR STUDION?

GironPole accepterar Swish, kontanter eller insättning via bankgironummer.

Swish: 1233983152 (märk betalningen med vad du köpt: namn på kurs, drop-in pass, poleklädernas storlek, annan produkt etc.)

Bankgiro: 459 – 4479 (märk betalningen med ditt för- och efternamn, eller en förkortning av det)

Om du vill kan du begära en faktura från mig som underlag för friskvårdsbidrag, men det går även vid kontant betalning eller vid betalning med Swish vid begäran att få ett ”papperskvitto” på köpet.

5. FACILITETER

Toalett, kök, tillgång till dusch finns om du behöver.

6. SJUKDOM / HÄLSA

6.1 JAG ÄR SKADAD SEDAN TIDIGARE. / JAG ÄR GRAVID.

– KAN JAG DANSA?

Poledance kan i stort sett alla dansa oavsett förutsättningar. Den dans och de träningsövningar jag presenterar ska vara anpassade utifrån din fysiska och tekniska nivå. I början på kursen är det bra om du informerar om tidigare skador, ev. överrörlighet eller graviditet samt hur du av läkare/fysioterapeut blivit rådd att göra.

– All dans och träning på studion sker på egen risk.

Det kan vara bra om du är försäkrad via ditt arbete eller privat gällande fritid eller ser över en olycksfalls- eller sjukvårdsförsäkring om du är osäker. Studion frånsäger sig också ansvaret för hur elever ska hantera tidigare skador samt huruvida du som är gravid kan göra vissa rörelser eller träningsövningar. Oavsett åkomma eller tillstånd: rådgör med läkare, sjukgymnast eller kiropraktor innan du tränar vad som gäller för just dig. Känns det ok i kroppen trots att du blivit rådd att göra annorlunda? Du kan prova, men all träning sker som sagt på egen risk.

6.2 JAG KOMMER ATT VARA BORTREST EN STÖRRE DEL AV ÅRET, VAD GÖR JAG?

Kontakta studioägare Jenny Baldemar i förväg så finner vi ut en individuell lösning som passar bra för dig.

6.3 JAG HAR KAN INTE TRÄNA PGA T EX. FÖRKYLNING ELLER FÖRSLITNINGSSKADA  – KAN JAG FÅ PENGAR TILLBAKA?

För att kunna få pengar tillbaka pga ovanstående orsaker är det ENDAST INLÄMNAT LÄKARINTYG som gäller. En anmälan till GironPole är bindande. Via anmälan upprättas ett avtal mellan kund och leverantör som garanterar att båda ska hålla sin del av avtalet, såväl ifråga om betalning som leverans av produkt.

Ett tips kan vara att sälja bort de betalade klasserna till en vän! 🙂